Despre mine

Psihoterapeut integrativ cu drept de liberă practică, atestat de Colegiul Psihologilor din România

O viață de experiență cu oamenii...

Mulți m-au cunoscut în calitatea mea de inginer chimist: mai întâi lucrând într-o fabrică de articole din cauciuc, apoi în proiectarea instalațiilor chimice și – în ultimele trei decenii – ca și cadru didactic în Politehnica din București, unde predau cursuri în domeniul materialelor polimerice şi – din 2017 încoace – un curs de psihologie pentru inginerii din industria alimentară.

O meserie pe care o iubesc și pe care o voi continua, pentru că a călăuzi tinerii pe drumul cunoașterii este unul din cele mai frumoase scopuri profesionale posibile.

Sunt Și pe facebook!

Absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației și a Institutului Român de Psihoterapie Integrativă

Mai sunt persoane care m-au cunoscut ca studentă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, unde am urmat ciclul de licență în perioada 2014-2017 şi unde continui în prezent cu un master în domeniul psihologiei clinice. Psihologia a fost o alegere la vârsta maturității, după ce am acumulat multă experiență de viață și de lucru cu oamenii.

De la cum se comportă materialele în condițiile unor solicitări variate, am trecut la un subiect mult mai complex și mai fascinant, acela al modului în care se comportă oamenii în fața încercărilor vieții.

După încheierea studiilor de licență, am ales să parcurg formarea de psihoterapeut în cadrul Institutului Român de Psihoterapie Integrativã, formare încheiată în 2019 cu dobândirea dreptului de liberă practică, în psihoterapie, în cadrul Colegiului Psihologilor din România.

În continuare sunt membru al Institutului Român de Psihoterapie Integrativã, o adevărată "familie" profesională, unde dezvoltarea este considerată a nu se încheia niciodată.

Am ales psihoterapia integrativã, pentru că este o orientare psihoterapeutică ce permite – în opinia mea – o mai mare flexibilizare și adaptare la nevoile oamenilor.
Psihoterapia integrativă organizează metode și tehnici provenind din multiple curente psihoterapeutice în jurul unui client particular, al problemei sale specifice și în acord cu acel stadiu al schimbării în care se află cel care apelează la psihoterapie.

Pentru mine, psihoterapia este un mod de a susține oamenii nu doar să treacă cu bine peste dificultățile vieții și să își valorifice pe deplin întregul potențial uman, ci și să devină mai buni, mai armonioși și mai fericiți.

    This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More